Perussuomalaiset Nuoret

bannerpsnuoret
Pääsivu > Jäseneksi!

Liity jäseneksi!

26365033130_b0ba221d28_h – kopio

Liittymällä Perussuomalaisten Nuorten jäseneksi saat seuraavat edut:

Jäsenyys on veloitukseton.

Kaikissa jäsenasioissa voi ottaa yhteyttä pääsihteeriin: sihteeri[at]ps-nuoret.fi

Liittymislomake

Haluan liittyä Perussuomalaiset Nuoret ry:n jäseneksi sekä hyväksyn yhdistyksen säännöt ja periaatteet. Samalla liityn myös kotipaikkakuntani nuorten piiriyhdistykseen.

* Tähdellä merkityt alueet pakollisia.

Lähettäjä vakuuttaa henkilötietojen olevan paikkansapitäviä ja olevansa kyseinen henkilö.

Emme luovuta mitään jäsentietoja kolmansille osapuolille.

Opettavainen väylä politikkaan

Nuorisojärjestö on perinteisesti ollut opettavainen väylä paikallis- ja valtakunnantason politiikkaan. Muun muassa Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on aloittanut poliittisen uransa Perussuomalaisten edeltäjän SMP:n nuorisojärjestössä. Osaavat ja aktiiviset jäsenemme ovat luonnollisesti etusijalla nuorisojärjestön luottamustoimista päätettäessä. Perussuomalaiset Nuoret järjestää jäsenille ja muille kiinnostuneille nuorille erilaisia tapahtumia kuten seminaareja, keskustelutilaisuuksia, koulutusta ja ihan vain hauskanpitoa ympäri Suomen.

Perussuomalaisten Nuorten jäsenyys on 15-35-vuotiaille perussuomalaisuuden omakseen tunteville, joiden pysyvä asuinpaikka on Suomessa. Perussuomalaisten Nuorten hallitus hyväksyy uudet jäsenet kokouksessaan, joten normaalisti jäsenhakemus käsitellään muutamassa viikossa. Jäsenyys on tänä vuonna veloitukseton – mahdollisesta jäsenmaksusta päättää vuosittain järjestön syyskokous.

Nuorisojärjestöön liittyvä ei liity automaattisesti Perussuomalaiset-puolueeseen, vaan jäsenyydet ovat erillisiä. Suosittelemme kaikille täysi-ikäisille jäsenillemme myös Perussuomalaiset rp:n jäsenyyttä.