Perussuomalaiset Nuoret

bannerpsnuoret
Helsinki Uusimaa Varsinais-Suomi Satakunta Häme Pirkanmaa Kymi Etelä-Savo Pohjois-Savo Pohjois-Karjala Etelä-Pohjanmaa Keski-Pohjanmaa Keski-Suomi Oulu ja Kainuu Lappi
Pääsivu > Piirit

Perussuomalaiset Nuoret toimii sinua varten ja sinua kuunnellen

Perussuomalaisten Nuorten maanlaajuinen toiminta on jaettu 14 piiriin. Piirijärjestön hallitus ja muut aktiivit toimivat oman alueensa nuorten ja opiskelijoiden toiminnan ohjaajina.

Perussuomalaiset Nuoret on poliittinen nuorisojärjestö, jonka tavoitteena on vaikuttaa valtakunnallisesti Suomen poliittiseen linjaan, joten tapahtumien pääpaino on poliittisilla tilaisuuksilla. Järjestämme toki myös vapaamuotoisempaa toimintaa jäsenistön toiveita kuunnellen.

Piirikohtaisen toiminnan lisäksi Perussuomalaiset Nuoret järjestää valtakunnallisia tapahtumia. Sääntömääräisiä valtakunnallisia tilaisuuksia ovat järjestön kevät- ja syyskokoukset, joissa linjataan järjestön tulevaisuutta ja valitaan keskeiset luottamushenkilöt.

Katso tarkemmin oman alueesi toiminnasta klikkaamalla kartalta piirijärjestöäsi. Lähde rohkeasti mukaan toimintaaan!

Helsinki Lappi Oulu ja Kainuu Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Keski-Suomi Pohjois-Savo Pohjois-Karjala Satakunta Pirkanmaa Häme Varsinais-Suomi Etelä-Savo Uusimaa Kymi