Pirkanmaa

pirkanmaauusi

Uutiset

Blogit

Pirkanmaan Perussuomalaiset Nuoret

Tervetuloa Pirkanmaan Perussuomalaisten Nuorten sivuille!

Yhdistyksemme järjestää toimintaa ja toimii verkostona perussuomalaisesta politiikasta kiinnostuneille nuorille. Pirkanmaalla järjestetään paljon keskusteluiltoja ja tapahtumia, ja osallistumme aktiivisesti alueen muihin nuorisotapahtumiin. Tarjoamme helpon mahdollisuuden tehdä politiikkaa, vaikuttaa ja verkostoitua. Päämääränämme on vahvistaa Suomen nuorten demokraattisia vaikutusmahdollisuuksia, lisätä yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta ja edistää sekä kansalaisten että alueiden välistä tasa-arvoa. Olemme koko maakunnan järjestö, ja sekä isojen että pienten kuntien nuorten puolella. Toimimme Perussuomalaiset Nuoret -kattojärjestön alla, yhtenä osana maanlaajuista nuortenliikettä.

Toimintaamme pääsee nopeasti sisälle – halusitpa sitten keskusteluporukkaan, tapahtumatiimiin tai hallituksen jäseneksi. Mukaan tuleminen on helppoa ja vaivatonta, ja iloitsemme jokaisesta uudesta jäsenestä.

Meidät löytää myös somesta:
Facebook
Twitter

Kaikissa asioissa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen pirkanmaa@ps-nuoret.fi.

Tervetuloa tutustumaan meihin!

Tiina Palovuori
puheenjohtaja

Helsinki Lappi Oulu ja Kainuu Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Keski-Suomi Pohjois-Savo Pohjois-Karjala Satakunta Pirkanmaa Häme Varsinais-Suomi Etelä-Savo Uusimaa Kymi