Uusimaa

psuusimaa

Uutiset

Blogit

Uudenmaan Perussuomalaiset Nuoret

Uudenmaan Perussuomalaiset Nuoret - Itsenäistä ajattelua Uudeltamaalta

Uudenmaan Perussuomalaiset Nuoret tekee työtä kootakseen yhteen Uudenmaan alueen nuoria. Järjestämme monenlaisia tapahtumia vapaamuotoisista illanistujaisista erilaisiin tutustumisretkiin, vierailuja kansanedustajien kanssa, seminaareja sekä koulutustilaisuuksia. Haluamme antaa panoksemme rauhanomaiseen, demokraattiseen ja taitavaan vaikuttamiseen politiikassa.

Teemme työtä Uudenmaan ja Suomen hyväksi. Jäseniämme vaikuttaa Eduskunnassa, maakuntaparlamentissa sekä kaupunkien ja kuntien valtuustoissa ja lautakunnissa. Toimimme ponnahduslautana yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille nuorille osallistua päätöksentekoon eri asteilla ja koulutamme jäseniämme toimimaan eri elimissä mm. opettamalla kokouskäytäntöjä ja päätöksenteon organisaatiorakenteita. Mukanamme on lähes 400 innokasta nuorta ympäri Uudenmaan. Tervetuloa mukaan porukkaan!

 

Helsinki Lappi Oulu ja Kainuu Keski-Pohjanmaa Etelä-Pohjanmaa Keski-Suomi Pohjois-Savo Pohjois-Karjala Satakunta Pirkanmaa Häme Varsinais-Suomi Etelä-Savo Uusimaa Kymi